Work and Travel USA - Cesta do North Myrtle Beach

 



Minulý rok jsme se s kamarády vydali díky programu Work&Travel do USA, konkrétně do North Myrtle Beach v Jižní Karolíně. Nebudu Vám lhát, bylo to nejlepší léto v životě.

Letěli jsme v polovině června se společností Ukraine Airlines z Vídně, přestupovali jsme v Kyjevě a následně jsme pokračovali do New Yorku. Zpětně bych řekla, že to nebylo úplně inteligentní letět na západ nejdříve směrem na východ, celkem jsme si tu cestu prodloužili :D ale vybírali jsme podle ceny a tyhle formality nám došli až při cestě. V New Yorku jsme se museli přesunout ještě na letiště LaGuardia a odtud jsme letěli se společností Spirit Airlines do Myrtle Beach. Stále se nenacházíme v naší cílové destinaci, z Myrtle Beach jsme potom brali uber, aby nás dovezl do North Myrtle Beach. 

Takže po celkových asi 30ti hodinách ve všemožných dopravních prostředcích jsme se ocitli na místě činu, našem novém domově na další 3 měsíce - viz úvodní fotka tohoto článku, to je prosím nadšený výraz nadšené Kaji, že jsme dorazli všichni, se všema věcma a že bydlíme asi 100 m!!! od oceánu, wuhuuuuu. Pracovně jsme našemu domovu říkali sedmnáctka, jelikož se nacházela na 17. ulici (I know, very smart).



Myslím, že tady je taky na našich výrazech vidět jak nadšené jsme z toho, že jsme konečně na místě, že budou jen salty hair a no make up day every day, sluníčko, zmrzlinky, plavky a totální hakuna matata. A tohle je zároveň jedna z posledních fotek na dlouhou dobu, kde ještě nejsme opálené a já tady ještě mám obočí :D na sluníčku mi totiž zesvětlalo.

První den po příletu byl zařizovací, jeli jsme si hlavně pro kola do Walmartu, aby jsme se mohli pohybovat po městě jinak než Uberem, zařídili si v Bank of America účet, aby nám měla kam chodit výplata a prozkoumávali jsme okolí, aby jsme se trochu zorientovali. Večer jsme se byli podívat i na pláž a na oceán, no prostě jsme se ocitli v ráji. 


Pokračování příště.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Au pair - Co zařídit před odjezdem

Black and white

Au pair - moje zkušenost s agenturou COOLAGENT